Naaiwedstrijd Neuskonijn Nientje

Samen met Bernina organiseren we de ‘Neuskonijn Nientje-knuffelbeest wedstrijd’.
Nientje is 2 jaar geleden geboren in Zwitserland en daar reeds ontzettend populair geworden. Hier begint ze echter ook aan populariteit te winnen en dit wordt gevierd met deze wedstrijd.

Wat moet ik doen?

  • Kom langs bij ons in de winkel en onderteken het aanmeldingsformulier. Je krijgt dan van ons een projectmap met daarin alle informatie (werkbeschrijving + patroon) om Nientje en haar (voorbeeld-)kledij te maken, alsook het Bernina-labeltje dat bevestigd dient te worden aan uw Neuskonijn (geen label is geen geldige deelname). Je kan ook steeds het patroon downloaden via de link http://www.bernina.com/nl-BE/Evenementen-BE/In-Store-Events/Neuskonijn
  • Je maakt je eigen originele neuskonijn met originele kledij en accessoires. Dus maak er gerust een batman-, prinses-, parachutist-,…Nientje van. Hoe creatiever hoe beter.
  • Lever vóór uiterlijk 28 februari 2015 je neuskonijn bij ons in. Tussen 1 maart en 15 april 2015 worden alle deelnemende neuskonijnen dan uitgestald in onze etalage en kunnen de winkelbezoekers hun stem uitbrengen op het leukste neuskonijn.

Wat kan ik winnen?

Je maakt kans op één van de 3 prijzen per winkel voor de lokale wedstrijd:

  • 1e prijs: Bernina sewessential: een zakmes met 17 nuttige instrumenten voor naai- en borduurwerkzaamheden.
  • 2e prijs: Bernina stofschaar, het kwaliteitsvolle product voor een exacte snit.
  • 3e prijs: Bernina knoopsgatbeiteltje met houten blokje, voor het perfecte knoopsgat

MAAR, hier stopt het niet!

Het winnende neuskonijn van elke deelnemende dealer gaat door naar de finale: van 1 mei t.e.m. 20 mei worden alle neuskonijnen op de Bernina Facebook pagina getoond en kan iedereen zijn stem uitbrengen.

Op 31 mei wordt de hoofdwinnaar en het leukste neuskonijn van Nederland en België bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een Bernina 215 naaimachine ter waarde van €899 met een skin van het winnende neuskonijn!

Laat al uw creativiteit dus maar vrijuit stromen en veel succes!