Leer je naaimachine kennen

Uw huidige naaimachine kan veel meer dan u ongetwijfeld vermoedt! Daarom nodigen wij u uit op onze exclusieve BERNINA Vervolmakingsworkshop vol handige tips!

Waarom?

U gebruikt uw naaimachine reeds een hele poos, maar de tijd ontbreekt u om verder uit te spitten wat  de extra mogelijkheden ervan zijn? U hebt nog wat vraagjes, of sommige dingen lukken u niet zo goed? Kortom: u hebt het gevoel slechts de helft van de mogelijkheden van uw naaimachine te benutten en zou er graag meer over weten?

Wat?

Tijdens deze vervolmakingsavond worden alle steken en mogelijkheden nog eens herhaald en doet u dit op uw eigen BERNINA naaimachine . Bovendien geven wij u creatieve ideeën om meer uit uw machine te halen.

Bovendien kunt u tijdens de workshop accessoires aan extra interessante prijzen verkrijgen.

Voor wie?

Voor iedereen die in het bezit is van een Bernina naaimachine of die er nog geen bezit en toch graag zo’n  naaimachine wil testen. Kortom, voor iedereen die van naaien houdt!

Wanneer?

Zaterdag 25 februari om 9u in onze winkel Katelijnestraat 75 te 8000 Brugge

Voor de stof, geprinte materialen en andere fournituren zoals stikzijde enz. wordt een bijdrage van 35€ gevraagd.

Ok! Hoe schrijf ik in?

U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar info@puypenaaimachines.bemet vermelding van:

  • uw naam

  • uw telefoonnummer (liefst gsm-nummer voor moesten wij u dringend kunnen bereiken)

  • ver welk toestel u beschikt (Merk + type)

U krijgt hierop dan een mail ter bevestiging dat wij uw inschrijving goed hebben ontvangen, alsook de gegevens om het inschrijvingsgeld over te schrijven.

Haast u : Het aantal inschrijvingen wordt om praktische redenen beperkt gehouden!

Pas op : pas na betaling van het inschrijvingsgeld ( via overschrijving of in de winkel) bent u officieel ingeschreven voor de workshop.

Bij annulatie, kunnen wij het inschrijvingsgeld helaas niet terugbetalen. 

 

Vergeet niet UW EIGEN NAAIMACHINE MEE TE BRENGEN, alsook alle bijgeleverde persvoeten en accessoires . Vergeet ook niet uw basisnaaigerief zoals schaar, spelden, …

Bezit u nog geen BERNINA naaimachine , dan zorgen wij dat er voor u één ter beschikking staat. Wel verwittigen bij inschrijving aub.

Datum: 
zaterdag, 25 februari, 2017 - 09:00 tot 12:00